· BIO ·

Em dic Cesc Sales.

Sóc d’Igualada i passo dels 40. Faig fotos per pura supervivència. És el meu millor mitjà d’expressió. I crec que no sabria fer-ho de cap altra manera.

Sempre havia pensat que fer retrats a persones era una tasca molt i molt complicada. Però a mi m’agraden les persones. Molt. Dedico la meva tasca professional a elles. I tots tenim una història que explicar.

Un bon dia la meva antiga càmera va morir després d’un viatge per terres del nord. Al moment de comprar-me una altra màquina vaig optar per una que em permetés afrontar-me al repte de captar l’ànima de les persones. Això volia fer i això és el que faig.

Fa més de 3 anys que em dedico a canviar històries de la ciutat de Barcelona per retrats al meu projecte de RetratsBcn. Anem al lloc escollit per la persona i miro de captar l’essència del lloc. I de la persona. I de la persona al lloc.

Però també faig fotos a altres coses, llocs i persones. Cada dia una foto (o dos, o vint-i-quatre).

Sempre he pensat que els projectes compartits sumen.

Alguna idea?

Cesc Sales, fotògraf Retrats BCN
Cesc Sales, fotògraf Retrats BCN

· PROJECTE ·

· La ciutat de Barcelona i la seva gent. La que hi viu. La que hi treballa. La que la visita. La pensa. La somia ·

Si tens una història de la ciutat de Barcelona, d’algun lloc, d’algún racó especial per tu… i ho vols compartir amb mi, t’ho canvio per un Retrat. Vols ser un dels propers Retrats BCN? Coneixes algú que podria encaixar en el projecte?

Escriu-me: info@retratsbcn.com