“Un dels meus grans records son els Jocs Olímpics de Barcelona. Vaig ser voluntària olímpica ballant en la inauguració amb la Fura dels Baus. Si, era una onada d’aquell majestuós mar olímpic mediterrani on s’endinsava el vaixell d’Hèrcules i s’enfrontava amb els monstres marins. Han passat més de 25 anys i ho recordo tot a la perfecció. Com matinava per anar als assajos, com m’acompanyaven els meus pares amb cotxe perque jo era menor d’edat, com ens dividien en grups perque érem milers de voluntaris, com el primer dia ja vaig coinèixer el noi que després passaria a ser el meu primer “nòvio”. Recordo també el moment de l’assaig general amb els meus pares i germà entre el públic, els nervis del dia de la inauguració, el moment que va venir a saludar-nos el que era aleshores el príncep Felip, els aplaudiments del públic, i com no… el primer petó que em va fer a la ceremònia de la cloenda el noi que m’agradava. Ell era un dels monstres que hi havia en el mar olímpic. Jo el vaig trobar de tot menys monstruós!”

Veure el lloc al mapa