“La Maribel li va dir al Juan Carlos: “Este será el piso para toda la vida”, i així va ser com els meus pares van comprar el pis d’Aragó cantonada Sicília en el què entrarien a viure, un cop casats fa 50 anys, i on encara avui protagonitzen la seva particular historia d’amor all’Italiana. Aquí, ben aprop de la Sagrada Familia, tinc els records de la meitat de la meva vida: estudis, germanes, nadals, papagais, l’ensurt frustat d’un violador a la porteria de l’edifici amb 11 anys, veïns, arribades i sortides cap a Vilassar de Mar, primers noviets, classes de mates particulars… un munt de records “i still miss” que van donar pas a una nova vida, una boda com la dels contes i un parell d’anys a l’Índia amb cants de l’enyor a dojo. La vida et fa anar passant pantalles com els videojocs dels meus tres fills, tot canvia, el barri, els rètols, els veïns, tu mateix… però també suma si mimes els records sense caure en la melancolia. Avui visc en un barri molt més pijo, la familia és ben nombrosa i els paisatges són uns altres però quan torno “a casa” se m’obren tots els poros de la pell. És físic, és animal, tal qual.”

Veure el lloc al mapa