“Carta a Barcelona. Els teus carrers i la teva gent , el teu despertar i el teu geni, el teu sorollós i dolorós desordre, la teva rectitud. Jo em vaig enamorar de tu. No podria posar data a aquell dia. Però segur que va ser un inici difícil. I ara, no puc viure sense tu. És així. Ciutat de conceptes, textures i llum. Creadora de nous llenguatges. Ets art sense concessions, poesia oculta entre els teus carrers. Avui et vull veure bonica. Vull sentir la teva essència des d’ aquesta terrassa, des del centre de la ciutat. Prenc un racó de la terrassa de l’ Hotel Yurbban Trafalgar, ben segur un dels enclavaments més alts del barri, per a observar la teva plenitud. Comparteixo paraules amb una copa de vi mentre m’ embriago de tu. Tú m’ has portat de la mà en les meves alegries més obertes i sinceres, i en el dolor més profund, tu albergues la meva gent, als que estimo i als que desitjo. La meva voluntat i la meva obsessió sempre em porten a tu. Ets ciutat, ets experiència. Ets la porta oberta a tot el que jo vull ser.”

 

 

Veure el lloc al mapa