“La música ha estat des de fa més de 20 anys quelcom quotidià a la meva vida. Va ser segurament la sortida que vàrem trobar per tal de cercar la nostra rebel·lia i, curiosament, ha estat aquesta recerca i la seva emoció la que ha acabat moldejant la meva història.
Un història que comença molt abans de descobrir aquest lloc, i que sens dubte, fer-ho, ha canviat la meva vida.
Aquí, no només jo, sinó molts hem après a cridar. Aquest indret, que Marta Puig (Lyona) ens va regalar, forma part del paissatge visual, musical i emocional de Love of Lesbian i la cançó “Allí donde solíamos gritar”.
Venir a Montjuïc significa retrobar el punt d’inflexió que va a ajudar, i molt, a construir la nostra personalitat com a banda i juntament amb la resta de les cançons del disc “1999, o como generar incendios de nieve con una lupa enfocando a la Luna”, va trencar moltes barreres i ens va permetre formar part de la vida de moltes persones.
Aquest crit en ha deixat una herència del tot inesperada. Mantenim els sentiments clavats en el passat, vivim amb intensitat el present i no deixem de somiar en el futur, perque ens emociona EMOCIONAR!”

Veure el lloc al mapa