“He escollit el mural de Keith Haring situat al mur del CCCB al barri del Raval de Barcelona. Quan vaig arribar a Barcelona va ser dels primers barris on vaig viure. Els meus anys d’estudiant de teatre i música van lligats a aquest barri, amb totes les seves llums i les seves ombres. En el meu proper videoclip és una de les localitzacions de Barcelona que vam escollir per a aparèixer. La cançó del vídeoclip es diu “Sueños” i parlo d’alguns referents artístics que m’agraden tant en la lletra com en les imatges del video. També a través d’ells parlo de la necessitat de seguir somiant i lluitant pels somnis, sense pors i sense complexes. Haring va començar pintant al metro de Nova York i va acabar sent un artista ampliament reconegut com un dels estandards de l’art de carrer. Volia reconèixer a artistes que tot i recorrent camins alternatius han brillat amb una llum pròpia. També parlo de la Patti Smith, del cine de Jarmusch… La vida desde baix, els carrers, els somnis de la gent amb la que em creuo i la dels artistes que m’agraden. Els meus somnis compartits.”

Veure el lloc al mapa