“Un racó de la immensa Barcelona? L’he trobat. És el bar Ramon. Per mi és com casa. Està al costat del meu pis, just davant del Mercat de Sant Antoni i dins sempre hi ha la Yolanda i el David, dos germans al peu del canó, que semblen trets d’una peli d’Almodóvar i amb qui hi confio 100%. El bar Ramon té dues de les coses que més m’agraden a la vida: bon menjar i bon ambient. Aquí hi he vingut amb amics, amb amigues, amb parelles, amb “ligues”, amb companys de feina… la companyia varia però la teca i les bones vibracions sempre són les mateixes. Per algú com jo, que m’he passat més de mitja vida renegant de viure a Barcelona i defensat que jo, aquí, no hi acabaria mai (per ser massa gran, massa massificada, massa trànsit, massa urbe, massa impersonal) trobar el bar Ramon quan vaig acabar vivint-t’hi va ser descobrir la Barcelona de barri, la Barcelona de les persones, la Barcelona de tu a tu, la Barcelona que m’agrada.”

Veure el lloc al mapa