“Sóc nascut a Oliana (Alt Urgell) i he viscut dos anys a la Seu d’Urgell, a Barcelona i des de fa uns anys a Argentona on vaig crear Voliana Edicions. El lloc que escolliria de Barcelona, -on hi he viscut 35 anys- podria ser la Universitat, concretament el pati de la Facultat de Filologia però com que m’agrada portar la contrària fins i tot amb mi mateix trio el barri de Sants, i la foto a les Cotxeres. No hi he viscut mai però de fet va ser el barri que em va acollir quan amb 18 anys vaig començar la meva militància independentista i cultural ja que vivia en una punta de Les Corts, al barri de Sant Ramon Nonat, tocant a Collblanc i a Sants, però el lloc on anava a reunir-me amb la gent, on per primera vegada vaig escoltar en directe Al Tall, on vaig començar a festejar, a comprar-me roba, discos de la Nova Cançó, a anar a actes culturals, presentacions de llibres… va ser Sants. I els llocs on he viscut a Barcelona sempre han estat a tocar del barri de Sants potser per això estic una mica tocat de Sants.”

Veure el lloc al mapa