“Quan la gent em pregunta on treballo i els dic que al palau Sant Jordi, em diuen que tinc molta sort… i és veritat, en tinc molta! És curiós com un edifici pot marcar tant la teva vida. Per a mi, el sant Jordi és la meva casa, on he crescut a nivell professional però sobretot a nivell personal. La primera vegada que vaig venir aquí jo només era una nena que pujava a Montjuic amb la familia per animar el Barça de bàsquet. Més endavant vindrien els concerts sent jo una adolescent. I ara ja fa 17 anys que treballo aquí, on m’he convertit en la dona que sóc avui en dia. La majoria de persones creuen que sóc afortunada de treballar aquí perquè visc en primera persona els millors concerts i espectacles del món, però el que realment m’omple d’orgull és el fet de poder formar part (d’una manera anònima) de la felicitat de tanta gent desconeguda que ve al palau a gaudir de bons moments. Ells no ho saben però jo, amb el meu granet de sorra, col·laboro en aquesta felicitat momentània. I això em fa sentir molt bé. Per això m’estimo el palau Sant Jordi, perquè em permet fer i ser una mica més feliç! “

Veure el lloc al mapa