“Que com m’he adaptat a la city? Ni jo ho entenc. Passar de la boira, verdor i calma de Manlleu a la multitud, corredisses i estrés del centre de Barcelona no és fàcil. Però curiosament, no m’ha costat gens. Viure al carrer Fontanella és un luxe. Fa molts anys, amb els pares veníem per nadal a fer una “barcelonada” i a veure els llums del Corte Inglés.. ara les podria encendre jo si volgués, són els meus veïns. I no opinaré dels veïns perquè seria lleig… Però el centre de Barcelona amaga llocs increïbles. Aquest és un, la placeta de Ramon Amadeu, al costat de la Parròquia de Santa Anna. S’hi respira pau just al costat de la “batalla”. Una floristeria ja tancada, uns bancs de pedra i alguna parelleta buscant intimitat… això és el què hi trobareu. I potser algun dia també a mi… prenent el sol i esmorzant… intentant fugir de la taquicàrdia del batec de la ciutat més bonica del món.”

Veure el lloc al mapa