“Després de 33 anys vivint a l’Empordà, i d’un dia per l’altra, em vaig quedar sense feina, sense parella, amb una gata i una hipoteca. Buscava una feina que em motivés i fos innovadora, i per canviar d’aires vaig decidir anar a explorar “la gran ciutat”.
Crec que el primer cop que vaig anar a Barcelona de petit, va ser al zoo (com la gran majoria de nens), i al llarg de la meva vida m’hi havia deixat caure ben pocs cops, no em deia gran cosa el rollo cosmopolita. Dit i fet: diuen que la màgia només passa fora de la teva zona de confort, i em vaig traslladar a Barna per treballar de Community Manager per Jack Daniel’s. Tot em va anar sortint de cop, i tot eren novetats per mi: la feina, la ciutat, el transport, el ritme de vida… Si no recordo malament, el primer dia que em vaig sentir com a casa va ser quan, donant un volt per darrere la catedral amb una amiga, em va descobrir la plaça de Felip Neri. Aquella plaça té llum pròpia, i al ser tan petita, tan amagada i amb tan poca gent (almenys aquell dia), em va transportar al poble. Des d’aquell moment, vaig descobrir una Barcelona més fràgil i propera, i sempre que puc faig una escapada per desconnectar de tothom i de mi mateix.”

Veure el lloc al mapa