“Sóc de barri. Barcelona i el seu extraradi. M’agrada l’olor dels seus carrers quan plou. M’agrada la seva gent, humils i orgullosos. Ens agrada ser d’on som, ens agrada recordar d’on venim. Em perdo mirant noves pintades cada dia. Passejar per carrers que van ser un dia mirall d’una ciutat industrial, i que van compartir espai i temps amb els deheredats d’aquesta nostra ciutat. Les barraques. De petit, tardes de diumenge al voltant d’una pilota, nens i mestissatge mentre els grans compartien la calidesa d’una taula al voltant dels avis. M’encantava la tardor i les seves castanyes. Moltes històries i moltes nits, molts tornar a casa sentint que has arribat al teu lloc. De vegades sol, d’altres amb bona companyia. Riures, plors, carrers, sexe, amor, amics. Al final, vida.”

Veure el lloc al mapa