“Aquesta platja ha estat testimoni dels meus plors i de les meves pors. Dels meus dilemes i els meus problemes. He caminat hores i hores per la seva sorra, quan ningú no ho sabia. L’he recorreguda sencera infinitat de vegades per a arribar a un pes que per a mi no seria mai suficientment baix per estimar-me i sentir-me una dona bonica, una dona preciosa, una dona com les altres dones. En aquesta platja he alimentat milers de vegades la meva enfermetat. En aquesta platja he conegut la soletat i la tristesa i he parlat amb les seves aigües, preguntant-li què seria de mi si algun dia decidís entrar en elles per no voler sortir mai. Era aquí, en aquesta platja, on no em coneixia ningú, quan era capaç de treure’m una mica de roba i mostrar-li al sol el meu cos; només aquí, només en aquesta platja l’anorèxia va crear entre aquesta platja i jo una relació especial. En aquesta platja, quan sortia dels ingressos hospitalaris, vaig plorar hores i hores pensant en la vida que m’estava tocant viure a causa d’un cos, d’una ment i d’una ànima que no volia per a mi. En aquesta platja he sigut infeliç veient dones boniques i precioses mentre jo em creia l’ésser més repugnant que hagués existit. Ara, desde la llunyania en el temps, quan la veig, recordo un passat dur, trist i vergonyós contra el que lluito cada dia per a que no torni a formar part de mi, del meu present; només del meu passat. Ara,després de molt lluitar, després de molts anys amb pors ,després de molts alts i baixos, després de tot… estic orgullosa de poder caminar per aquesta platja, per la seva sorra amb l’únic sentiment d’estar enamorada d’ella i del que l’envolta. Barcelona. No tinc altre motiu per tornar-hi; només el plaer de caminar; sense problemes, sense pors…. En aquesta platja.”

Veure el lloc al mapa