“La plaça Revolució de Gràcia significa també una petita revolució per a mi. Des de petit que he volgut ser escriptor, però entre els estudis i la feina, l’esport, pel que sóc una mica més conegut, i d’altres projectes, el temps ha anat passant sense que omplís aquesta necessitat que tinc. I precisament aquí és on es va començar a materialitzar aquest somni. Aquí va ser on es va gestar el documental que explica part de la meva història, Glance Up, després de moltes hores de reunions. Hi quedàvem cada setmana amb l’Oriol i l’Enric, els directors, asseguts a un bar o a un banc de la plaça, prenent una orxata o un gelat, per treballar-ne el guió, les veus en off, per planificar els viatges, etc., aprofitant que jo després tenia curs de novel·la a Aula de Escritores, una escola del barri, arrodonint així una tarda de creació literària. Des d’aleshores, el documental ha revolucionat una mica la meva vida, tot i que de mica en mica intento tornar-ne a recuperar el ritme, i les classes van ser l’inici d’una novel·la que de moment és a mig camí. D’aquí ben poc espero tornar-lo a reprendre, però, si més no, aquesta plaça i aquest barri són per mi un recordatori que els somnis mai s’han d’oblidar i que si s’aparquen és per tornar-los a reprendre.”

Veure el lloc al mapa